0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Primer First Impression 15ml

Divine Lashes primer pomaga odstraniti odvečna olja in pomaga pri še boljših rezultatih in pri vzdržljivosti trepalnic. Ustvari idealno vezno površino za podaljšanje trepalnic in zmanjša možnost nepopolnega strjevanja..
vaša cena
28,90€

FIRST IMPRESSION Primer 15ml 

Divine Lashes primer pomaga odstraniti odvečna olja in pomaga pri še boljših rezultatih in pri vzdržljivosti trepalnic. Ustvari idealno vezno površino za podaljšanje trepalnic in zmanjša možnost nepopolnega strjevanja. 

Primer se uporablja kot predpriprava na trepalnicah oziroma predpriprava trepalnic z nizkim PH.

Divine Lashes primer First Impression ima nežen vonj po sivki in je pakiran v količini 15ml, kar vam omogoča uporabo pri še večih setih trepalnic.

UPORABA: trepalnice umijemo s peno za čiščenje trepalnic in speremo s fiziološko raztopino, nato nanesemo primer na trepalnice (nanesemo ga z mikrokrtačko). Uporabimo ga pri novih setih ali pri refilu trepalnic.

Sestavine: Water, Alcohol, Keratin, Chitin, Fragrance.

OPOZORILO: Samo za poklicno uporabo! Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo. Izdelek v nekaj sekundah zlepi kožo in oči. Izogibajte se neposrednemu stiku z očmi, usti in kožo. Ni primerno za občutljive oči / za samonanašanje / nanašanje pri odprtih očeh! Hranite na suhem in hladnem prostoru ter stran od direktne sončne svetlobe.Sestavine