0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Samolepilni pladnji za lepilo (50pcs)

Inovativen in prvi te vrste higienski, učinkovit, ergonomski in priročen pladenj za lepilo.preprečujejo prekomerno izpostavljenost kisiku in vlagi iz okolja, s čimer se zmanjša število svežih kapljic lepila, ki jih je treba nanesti na pladenj.
vaša cena
15,45€

Ta dizajn smo si zamislili kot izdelek, s čimer poenostavimo vaš nanos lepila in se izognemo neredu zaradi ponovne uporabe. Pladnji so samolepilni in se popolnoma prilegajo vaši obstoječi ploščici za trepalnice, s čimer preprečijo kakršno koli neželeno premikanje med delom.

Vsak pladenj za enkratno uporabo vsebuje 6 enako oddaljenih vdolbinic, ki so zasnovane tako, da sprejmejo eno samo kapljico lepila. Vdolbinice ohranjajo svežino vašega lepila tako, da preprečujejo prekomerno izpostavljenost kisiku in vlagi iz okolja, s čimer se zmanjša število svežih kapljic lepila, ki jih je treba nanesti na pladenj.

Ti samolepilni pladnji za enkratno uporabo so dragocen dodatek in zagotavljajo, da bodo izboljšali potek dela.
Sestavine
preprečujejo prekomerno izpostavljenost kisiku in vlagi iz okolja, s čimer se zmanjša število svežih kapljic lepila, ki jih je treba nanesti ob vsakem obisku.